Onze partners

Samen vormen we een sterk team!

ŸWij hebben een nauwe band met een on-line marketingbureau dat oplossingen heeft ontwikkeld om woningen snel en goed “in de markt te zetten”. Meten is weten. Tijdens de marketingcampagne kunnen wij volgen hoeveel geïnteresseerden de woning hebben bekeken.

ŸHeeft u behoefte aan een financiering voor uw woning? Wij brengen u graag in contact met een professioneel financieel adviesbureau dat u kort en goed kan informeren welke hypotheekvorm en -aanbieder het best bij u past.

ŸWij hebben een plezierige langdurige relatie met een vakbekwaam aannemersbedrijf dat u vrijblijvend kan adviseren op bouwkundig gebied. Om uw woning – voordat wij starten – beter verkoopbaar te maken. Maar ook om de door u gekochte woning volledig aan uw wensen aan te passen. Betrouwbaar, transparant en tegen concurrerende voorwaarden!

ŸIs het wenselijk om uw woning er net even wat frisser en fruitiger bij te laten staan voordat de bezichtigingen van start gaan? Wij hebben zeer goede ervaringen met een ontwerpburo dat de styling in dat geval even van u kan overnemen. Om er voor te zorgen dat het warme gevoel op de potentiële koper wordt overgebracht.

SCVM